danilov-prokomentuvav-zayavi-soyuznikiv-pro-zatyazhnu-viynu

Данілов прокоментував заяви союзників про "затяжну" війну

 • 148047 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Складно сказати, з урахуванням яких аналітичних даних виходять союзники, коли прогнозують затяжну війну в Україні. Проте Україна не повинна зупинятися у боротьбі, адже інакше на країні відіграються усі, й не лише путін. Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов у інтерв’ю Наталії Мосейчук, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Мені складно сказати, з урахуванням яких аналітичних даних вони дають такі прогнози (про затяжну війну – ред.), швидше за все виходять із факторів, які вони мають на сьогодні на столі. Це не сприйняття фрагментації росії – вони цього лякаються і це правда. Нам досі ніхто не може чітко відповісти на запитання, що таке наша перемога. Нам кажуть: «Ми вас підтримуватимемо до…», а далі слова «перемога» я ніде не чув...Нам потрібно чітко розуміти: вони з нами йдеться до перемоги, чи вони з нами йдуть певний проміжок часу, а потім дивитимуться і робитимуть ті чи інші висновки», - розповів Данілов.

Данілов зазначив, що зараз у світі і, зокрема, у росії, відбуваються події, які точно на користь України.

За його словами, наразі завдання тримати стрій, не впадати у смуток та не панікувати, а захищати свою державу.

«Тому що, якщо ми зупинимося на цьому шляху, майте на увазі, що тоді відіграються на нас усі – і не тільки путін. Ми живемо у дуже складному, непростому світі й ми сьогодні бачимо, що іноді навіть у країн-партнерів політична доцільність переважує ті чи інші речі, які ми називаємо цінностями», - сказав Данілов.

Доповнення

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що не очікує, що повномасштабна війна росії проти України швидко закінчаться.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Данілов прокоментував заяви союзників про "затяжну" війну

     • 148047 переглядiв

    росіяни збили свій же літак Су-35 над Токмаком - ЗМІ

     • 231393 переглядiв

    Румунія переміщає ППО ближче до кордону з Україною - Reuters

     • 149368 переглядiв

    В Україні циркулює понад 16 підтипів штаму "Омікрон"

     • 512767 переглядiв