ukenru
chotiri-lyudini-gospitalizovani-vnaslidok-napadu-uchnya-z-nozhem-na-shkolu-v-bashkiriyi

Чотири людини госпіталізовані внаслідок нападу учня з ножем на школу в Башкирії

 • 8722 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Чотири людини госпіталізовані після інциденту у російській школі №1 башкирського міста Стерлітамак. Про це виданню ТАСС повідомила прес-секретар міністерства охорони здоров'я республіки Світлана Кускарбекова, передає УНН.

"За нашою інформацією, четверо постраждалих доставлені в лікарню міста Стерлітамак, з них троє дітей. Стан усіх оцінюється як середньої тяжкості. Характер травм уточнюється", - сказала Кускарбекова.

Постраждалі госпіталізовані в клінічну лікарню номер один Стерлитамака, одного з них зараз оперують, повідомили виданню в приймальному відділенні лікарні.

"Троє дітей, один дорослий, (в стані - ред.) середньої тяжкості. Одного (оперують - ред.), дорослого", - пояснили в приймальні.

В адміністрації школи №1 підтвердили факт нападу, однак відмовилися від коментарів.

"Це було у нас. Ми поки ніяких коментарів не даємо: зараз у нас працює Слідчий комітет і вся адміністрація міста", - сказав представник навчального закладу.

Заняття в школі скасовані, дітей відправили додому, повідомили учні школи.

Як поівдомляв УНН, у Стерлітамаку в російській Республіці Башкортостан школяр напав з ножем на однокласниць, а потім влаштував пожежу в школі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП