cholovik-premyer-ministra-estoniyi-zaroblyaye-na-dostavtsi-vantazhiv-do-rosiyi-zmi

Чоловік прем'єр-міністра Естонії заробляє на доставці вантажів до росії - ЗМІ

 • 1097145 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Журналісти Естонської національної телерадіокомпанії (ERR) опублікували розслідування, згідно з яким чоловік прем'єр-міністра країни Кая Каллас заробляє на доставці вантажів до росії, передає УНН.

Деталі

За даними ЗМІ, Арві Халік володіє часткою в транспортній компанії Stark Logistics, яка співпрацює з Росією, а Кая Калас надавала фінансову підтримку фірмі свого чоловіка.

У четвер президент Естонії Алар Каріс зажадав від прем'єр-міністра пояснень.

Цитата

«Трохи сумно про це говорити, тому що ми святкуємо День Незалежності України, але суспільство чекає, коли прем'єр-міністр прояснить ситуацію», - сказав президент Естонії.

Кая Калас поки що обмежилася коротким коментарем до інформації, оприлюдненої журналістами ERR, зазначивши, що вона займає державну посаду, не має жодних справ з компанією Stark Logistics, а всі питання потрібно адресувати самій компанії.

Додамо

З початку повномасштабної агресії Росії Естонія стала однією з країн, яка найактивніше підтримує Україну. Уряд країни допомагає українцям як фінансово, так і постачанням зброї. А прем'єр-міністр Естонії Кайя Калас зажадала припинити видавати росіянам візи ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЕстонія видала США підозрюваного у зв'язках з фсб рф за постачання американської електроніки росії

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Дуда привітав Зеленського телефоном із Днем незалежності

     • 743185 переглядiв

    Зеленський і Байден провели телефонну розмову

     • 1305941 переглядiв