cholovik-iz-nozhem-napav-na-liudei-u-metro-u-frantsuzkomu-lioni

Чоловік із ножем напав на людей у метро у французькому Ліоні

 • 25106 переглядiв

Чоловік з ножем напав на кількох людей у ліонському метро і поранив їх, перш ніж був затриманий поліцією.

Озброєний ножем чоловік поранив кількох перехожих у французькому місті Ліоні. Як написав у соцмережі Х заступник начальника служби безпеки міста Мохамед Чихі, нападник встиг поранити трьох людей, перш ніж його затримала поліція. Про це пише BFM, передає УНН.

Деталі

За інформацією BFM , мова може йти про чотирьох постраждалих. Джерела телеканалу стверджують, що двоє людей отримали поранення в живіт і перебувають у критичному стані. Інші двоє відбулися легкими пораненнями. Також BFM повідомляє про п'яту людину, яка стала очевидцем нападу і перебуває у стані шоку.

За версією Le Progrеs , це жінка похилого віку, яку доставили до лікарні. Газета стверджує, що поранення отримали троє людей, у тому числі двоє — у живіт.

Поліції незадовго до нападу повідомили про підозрілу поведінку чоловіка, в руках якого перехожі помітили ножа з викидним лезом. Мотиви злочинця поки невідомі, проте джерела стверджують, що ним виявився 27-річний чоловік, який раніше проходив лікування через психічні захворювання. Після нападу він спробував викинути ножа, але його встигли затримати. Його причетність до нападу також підтвердили записи із камер спостереження.

У Києві п’яний чоловік вдарив ножем пасажира метро, його затримали24.05.24, 10:36

Популярні

Новини по темі

Reuters: США братимуть участь у Саміті миру

 • 60781 переглядiв

Окупанти обстріляли Херсонщину: поранений чоловік

 • 38659 переглядiв

У Молдові партії домовилися наближати вступ країни до ЄС

 • 40712 переглядiв

В столиці сталась масова бійка: є затримані

 • 42045 переглядiв