chetvero-ditei-z-okhmatdytu-proidut-kurs-u-naibilshomu-dytiachomu-onkotsentri-v-yevropi

Четверо дітей з "Охматдиту" пройдуть курс у найбільшому дитячому онкоцентрі в Європі

 • 20528 переглядiв

Центр дитячої онкології в Нідерландах прийме чотирьох дітей із київської лікарні «Охматдит», яка постраждала від ракетного удару в липні 2024 року. Діти з онкологічними захворюваннями прибудуть в Утрехт найближчими днями.

Центр дитячої онкології принцеси Максими в Нідерландах прийме чотирьох дітей, які раніше проходили лікування в клініці "Охматдит" у Києві, частково розбомбленої російськими загарбниками в липні 2024 року.

Пише УНН з посиланням на RTL та Nederlandse Omroep Stichting.

Деталі

Центр принцеси Максими в Утрехті, Нідерланди, прийме чотирьох дітей із пошкодженої дитячої лікарні в Києві.

Четверо дітей хворі на рак і тому їх переведуть до Центру принцеси Максими, що спеціалізується на дитячій онкології. Маленькі пацієнти прибудуть в Утрехт найближчими днями

- повідомляє NOS.

Нагадаємо

Масована ракетна атака російських військ на українські міста 8 липня забрала життя 42 людей, серед яких четверо малолітніх дітей, травмовано 190 осіб.

Ракетного удару рф завдала по дитячій лікарні "Охматдит", в якій отримують лікування діти з найважчими діагнозами з усієї України. На момент атаки в лікарні перебували 627 маленьких пацієнтів.

Унаслідок обстрілу в Охматдиті загинули 2 людини, понад 50 дістали поранення.

УНН повідомляв, що четверо дітей із Національної дитячої лікарні "Охматдит" та їхні батьки були евакуйовані до Австрії та Швейцарії для продовження лікування важких захворювань, зокрема 12-річний хлопчик із гострим лімфобластним лейкозом.

Популярні

Новини по темі