cherez-speku-v-kyievi-pohirshylas-yakist-povitria

Через спеку в Києві погіршилась якість повітря

 • 29353 переглядiв

Концентрація діоксиду азоту в Києві досягне гранично допустимих рівнів протягом наступних двох днів, що негативно вплине на здоров'я мешканців через спекотну, суху та маловітряну погоду.

Найближчі дві доби у Києві концентрації діоксиду азоту досягнуть гранично допустимих значень. Це може призвести до погіршення самопочуття у мешканців столиці. Про це попередили в Українському гідрометеорологічному центрі, передає УНН.

Деталі 

До кінця дня 1 липня та протягом доби 2 липня у місті Києві концентрації діоксиду азоту досягнуть гранично допустимих значень, що негативно впливатиме на самопочуття людей

- йдеться в дописі. 

У відомстві пояснюють, що спекотна, суха та маловітряна погода сприяє накопиченню й інших забруднюючих речовин в приземному шарі повітря

Фахівці рекомендують часто вживати воду, проводити вологе прибирання та триматись подалі від автомобільних доріг та залізниць.

Нагадаємо

Синоптик Наталка Діденко розповіла, що 1 липня Україна буде однією з найспекотніших країн Європи. За її словами, високі температури триматимуться ще декілька днів. 

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Через спеку в Києві погіршилась якість повітря

 • 29353 переглядiв

Парламент Фінляндії схвалив оборонну угоду зі США

 • 20584 переглядiв