chered-olimpiadu-v-paryzhi-na-try-misiatsi-perekryiut-odnu-z-tsentralnykh-ploshch-mista

Через Олімпіаду в Парижі на три місяці перекриють одну з центральних площ міста

 • 47887 переглядiв

У суботу, 1 червня, Площу Згоди у Парижі повністю перекрили на все літо у зв’язку з фінальним етапом підготовки до Олімпійських ігор. Про це пише УНН з посиланням на BFMTV.

Деталі 

Площа Згоди, одне з відомих місць над Сеною у центрі Парижа, буде повністю закритою для будь-якого руху та пішоходів, оскільки починається фінальний етап підготовки до Олімпійських ігор.

Зазначається, що  цьому місці вже будують інфраструктуру для змагань з низки дисциплін, а згодом тут проходитиме також церемонія відкриття Паралімпійських ігор. 

Міська влада 8-го округу Парижа попередила, що площа закрита до осені. Так, часткове відкриття відбудеться 7 вересня, але повністю площу відкриються лише з 25 вересня.

Франція готує безпрецедентні заходи безпеки на церемонії відкриття Олімпіади в Парижі07.03.24, 11:49

Доповнення

Тим часом видання зазначає, що перекриття площі стало несподіванкою для багатьох містян.

Багато перехожих на місці нарікають, що не бачили ніяких попереджень про це та що загалом пересуватися у центрі стало важко, оскільки "все перегороджене" і важко зрозуміти, які маршрути доступні для пересування, а які ні.

Нагадаємо

У Франції правоохоронці затримали 18-річного хлопця, який, ймовірно готував теракт під час футбольного турніру в рамках Олімпіади.

Володимир Омельченко

Новини Світу

Популярні

Новини по темі