budanov-peremoha-vykhid-na-kordony-1991-roku-bilshoho-skladno-dosiahty

Буданов розповів про власне бачення перемоги: "Вихід на кордони 1991 року, бо більшого буде складно досягти"

 • 43041 переглядiв

Голова ГУР МО Кирило Буданов окреслив своє бачення перемоги у війні з росією. Він вважає, що повернення до кордонів 1991 року можливе комбінованим шляхом: військовою силою, дипломатією та іншими факторами.

Очільник ГУР МО Кирило Буданов висловив своє бачення перемоги у війні з росією, акцентуючи на необхідності відновлення територіальної цілісності України до кордонів 1991 року, що включає повернення всіх окупованих територій, пише УНН з посиланням на Forbes.

Моє бачення перемоги у цій війні: повне відновлення територіальної цілісності, вихід на кордони 1991 року, бо більшого буде складно досягти. Сподіваюся, що це обов’язково приведе до певних процесів всередині росії

- каже Буданов.

Повернення до кордонів 1991-го дипломатичним шляхом – реальність?

Він вважає, що розвʼязання питання російсько-української війни буде відбуватися комбінованим шляхом.

"Комбінація військової сили, тиску відкритої та, найголовніше – прихованої дипломатії, а також деяких інших факторів", - додає він.

Буданов провів аналогію між триваючою війною і футбольним матчем, де до завершення залишається близько 20 хвилин з 90 можливих, орієнтуючись на осінь 2023 року. Він вказав на існування двох способів вимірювання часу: звичайний, який включає години і секунди, та подієвий, що орієнтується на ключові події.

"Якщо говорити в подієвому контексті, ми недалеко відійшли від 70-ї хвилини", - зазначив він.

Нагадаємо

Президент США Джо Байден вважає, що мир полягає в тому, що росія ніколи не зможе окупувати території України. При цьому він вважає, що для цього Україні не обов'язково бути частиною НАТО.

Популярні

Новини по темі

Буданов: наступ росії затягнувся, далі він піде на спад

 • 45963 переглядiв