brytanska-rozvidka-rosiianam-ymovirno-vdalos-zakhopyty-novooleksandrivku-poblyzu-avdiivky

Британська розвідка: росіянам, ймовірно, вдалось захопити Новоолександрівку, поблизу Авдіївки

 • 24271 переглядiв

У Міноборони Британії вважають, що російські окупаційні війська, ймовірно, взяли під контроль село Новоолександрівка в Донецькій області, що дозволило їм наблизитися до ключового маршруту постачання українських сил на сході.

Окупаційні війська рф, ймовірно, взяли під контроль село Новоолександрівка Донецької області. Про це йдеться у звіті розвідки, який оприлюднило Міноборони Британії, передає УНН.

Деталі 

Аналітики допускають, що росіяни, ймовірно, взяли під контроль село Новоолександрівка, яке розташоване приблизно за 20 км на північ від міста Авдіївка Донецької області.

У цьому районі протягом 2024 року точилися запеклі бої, і війська рф поступово просувалася вперед з моменту захоплення Авдіївки у лютому 2024 року.  

Бійці "Азову" вибили російських окупантів з позицій в Серебрянському лісі на Луганщині15.06.24, 18:30

Зазначається, що окупація Новоолександрівки дозволить російським військам наблизитись до дороги Т-05-04, яка є одним з основних шляхів постачання Сил оборони на сході.

Також у Міноборони Британії припускають, що наступною метою російських загарбників, ймовірно, стане село Воздвиженка. Окупанти прагнуть перерізати дорогу і порушити українську логістику.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський після доповідей військових заявив, що Силам оборони вдається поступово витісняти окупантів з Харківщини.

Популярні

Новини по темі

В Україні запустять портал "еТютюн": стало відомо, для чого

 • 18816 переглядiв

У Києві сталась стрілянина, є постраждалий: що відомо

 • 38461 переглядiв