ukenru
boyoviki-19-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-zsu-zaginuv-viyskoviy

Бойовики 19 разів обстріляли позиції ЗСУ, загинув військовий

 • 20372 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості щодо повного припинення вогню. Від початку доби зафіксовано 19 обстрілів українських позицій на Донецькому напрямку, один український захисник загинув, передає УНН із посиланням на прес-центр АТО.

"Зокрема із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів агресор обстріляв наші позиції в Опитному та Лебединському, а з мінометів 82 калібру й танку вів вогонь поблизу Пісків. Також 82 мм міномети ворог застосував по оборонцях Талаківки, гранатомети різних систем по захисниках Авдіївки, Богданівки та Широкиного, а великокаліберні кулемети по наших укріпленнях в районі Верхньоторецького", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними прес-центру, зі стрілецької зброї окупанти обстрілювали позиції сил АТО поблизу шахти Бутівка, Кам’янки та тричі Мар’їнки. На Луганському напрямку зберігалася тиша.

"...унаслідок ворожого вогню, один український захисник загинув", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби в зоні бойових дій на Донбасі було зафіксовано 13 обстрілів позицій Збройних сил України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП