biytsi-gur-visadilisya-v-krimu-v-ramkakh-spetsoperatsiyi-stali-vidomi-detali

Бійці ГУР висадилися в Криму в рамках спецоперації: стали відомі деталі

 • 2343237 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. У тимчасово окупованому Криму вранці стався бій за участю плавзасобів і авіації, підрозділи української розвідки здійснили висадку на півострові в рамках спецоперації.  Про це Суспільному повідомив представник ГУР Андрій Юсов, пише УНН.

Цитата

"В рамках спецоперації відбулась висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки з взаємодією з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає. Продовжується спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється", — сказав Юсов.

Доповнення

Раніше видання "Крим.Реалії" повідомляло, що з 5 години ранку біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут було чути вибухи.

За даними "Крим.Реалії", там розташована база 3-го радіотехнічного полку в складі радіотехнічних військ повітряно-космічних сил рф. Також на тарханкутському півострові - розташований радіолокаційний вузол - РЛК "Небо-М" і РЛС "Каста-2Е2". По периметру підготовлені позиції для ППО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов: “Маємо здатність вразити будь-яку частину Криму”

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Центр Херсона під ударом ворога - ОВА

     • 578553 переглядiв

    Франція привітала Україну з Днем Незалежності

     • 824600 переглядiв