ukenru
bilya-dnipra-ryatuvalniki-vivilnili-zhinku-z-poshkodzhenoyi-avtivki

Біля Дніпра рятувальники вивільнили жінку з пошкодженої автівки

 • 11400 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. У вівторок о 18:00 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху Дніпро- Кам’янське поблизу села Горького Дніпровського району. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДСНС.

За вказаною адресою направлено чергові відділення 7 та 8 державних пожежно-рятувальних частин 1 державного пожежно-рятувльного загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події, встановлено, що відбулось зіткнення двох легкових автомобілів: Daewoo Sens та Nissan Qashqai, внаслідок чого обидві автівки злетіли у кювет.

Водія автомобіля Nissan Qashqai - жінку, 1993 року народження, затисло всередині транспортного засобу, тож знадобилась допомога співробітників ДСНС.

За допомогою спеціального обладнання особовим складом пожежно-рятувального підрозділу потерпілу було деблоковано з конструкцій пошкодженої автівки та передано співробітникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації.

До рятувальних робіт залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Нагадаємо, у ДТП з маршруткою на Дніпропетровщині постраждали 10 людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП