bilsh-nizh-polovyna-orhanizatsii-v-rf-pozbulysia-pidpysky-na-khmarni-servisy-microsoft

Більш ніж половина організацій у рф втратили підписку на хмарні сервіси Microsoft

 • 20578 переглядiв

З 15 травня більше половини російських організацій позбулися своїх підписок на хмарні сервіси Microsoft, такі як Visio Online, Project Online і Power BI.

Корпорація Microsoft з травня відключила підписки на свої хмарні сервіси більш ніж половині російських організацій. Про це передає УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

Багатьом російським компаніям з 15 травня недоступні сервіси Microsoft, зокрема: Visio Online, Project Online і Power BI. Як вказується, підписки на сервіси отримали статут "призупинений" і, відповідно, продукти стали недоступні для використання представниками бізнесу в Росії.

Довідка

Microsoft розіслала російським компаніям лист з повідомленням, що навесні 2024 року закриє доступ до своїх хмарних продуктів для російських організацій. У компанії також довели до відома представникам рф, що Microsoft не зможе поставляти "певне програмне забезпечення для управління або проектування (включаючи хмарні рішення) організаціям, зареєстрованим в Росії".

Нагадаємо

російські компанії, які стикаються з труднощами в торгівлі з Китаєм через західні санкції, все частіше використовують кріптовалюти, такі як Tether, і бартерні угоди, щоб обійти фінансові обмеження.

Популярні

Новини по темі

Фунікулер у Києві зупинили через відсутність напруги

 • 15509 переглядiв

росіяни з ночі шість разів вдарили по Сумщині: 26 вибухів

 • 17750 переглядiв

Ріст безробіття в Німеччині більший, ніж очікувалось

 • 18748 переглядiв