ukenru
bayden-ogolosiv-pro-zaboronu-na-import-rosiyskoyi-gorilki-diamantiv-ta-moreproduktiv-iz-rf

Байден оголосив про заборону на імпорт російської горілки, діамантів та морепродуктів із РФ

 • 151168 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. США вводять заборону на імпорт алкоголю, діамантів і морепродуктів з Росії. Про це заявив президент США Джо Байден у п'ятницю, пише УНН.

Цитата

"Поки Путін продовжує напад, Сполучені Штати і наші союзники і партнери продовжують працювати над заходами, спрямованими на продовження економічного тиску на Путіна і подальшу ізоляцію Росії на світовій арені. Пізніше сьогодні разом з іншими союзниками по НАТО і G7, Канадою, Францією, Німеччиною, Італією, Японією, Великою Британією, а також ЄС ми збираємося оголосити про кілька нових кроків, щоб притиснути Путіна і ще більше затримати його за його агресію проти України", - заявив президент МШП.

Деталі

За його словами, США разом з великою "Групою семи" і Європейським союзом закликатимуть до скасування статусу "найбільшого сприяння" для Росії.

Цитата

"Ми також робимо подальші кроки щодо заборони імпорту товарів з декількох характерних секторів російської економіки, включаючи морепродукти, горілку і діаманти", - додав Байден.

Додамо

Заборона Сполучених Штатів на експорт предметів розкоші з Росії, про яку Байден згадав у своєму виступі, також буде поширюватися на такі предмети, як тютюн, одяг, ювелірні вироби, автомобілі та антикваріат.

Українські Національні Новини

Новини Світу