aviatsiya-sil-oboroni-zavdala-19-udariv-po-vorogu-genshtab

Авіація Сил оборони завдала 19 ударів по ворогу – Генштаб

 • 407837 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 7 ударів - по зенітно-ракетним комплексам противника. Про це повідомив Генштаб у ранковому зведенні, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку та штурмові дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, закріплятися на зайнятих рубежах та виснажують ворога.

У зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку українські воїни ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади та успішно уражають тили противника. Протягом минулої доби відбулося 37 бойових зіткнень.

Підрозділами ракетних військ України уражено вузол зв’язку, зенітно-ракетний комплекс, важку вогнеметну систему, 9 артилерійських засобів, склад паливно-мастильних матеріалів, радіолокаційну станцію та станцію РЕБ противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф шукає можливості заморозити війну: Зеленський розповів, коли росія може відновитися та на які країни напасти

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Авіація Сил оборони завдала 19 ударів по ворогу – Генштаб

     • 407837 переглядiв

    Байден наказав добудувати стіну на кордоні з Мексикою

     • 604316 переглядiв