armiia-rf-skynula-na-bielhorodsku-oblast-shche-5-aviabomb-za-ostanni-dni

Армія рф скинула на бєлгородську область ще 5 авіабомб за останні дні

 • 20764 переглядiв

За останні 4 дні російські війська скинули ще 5 бомб на бєлгородську область, в тому числі ФАБ-500 і ФАБ-250 в різних селах, що призвело до евакуації та пошкодження майна.

російські війська скинули ще 5 авіаційних бомб на бєлгородську область за останні 4 дні.  Весною на російські та окуповані українські регіони рф випустила щонайменше 32 ФАБ, повідомляє ASTRA, пише УНН.

Деталі 

Як повідомляється, 10 травня повітряно-космічні сили рф скинули на бєлгородську область відразу 4 ФАБ. Так, ФАБ-500 цього дня знайшли на дорозі дорогою по дорозі з селища комсомольське в село ближнє бєлгородського району. Бомбу знищили 11 травня, постраждалих немає. 

У самому селищі комсомольське вранці 10 травня знайшли ще одну ФАБ-500. Бомбу виявили біля житлового будинку на вулиці південна. Жителів прилеглих будинків евакуювали. 

Також повідомляється, що у районі села яблочкове 10 травня знайшли ФАБ-250. Ніхто не постраждав. ФАБ-500 цього ж дня скинули в районі селища разумне. Жителів не евакуювали, ніхто не постраждав. 

11 травня ФАБ-250 знайшли в новій таволжанці на території ТОВ "Нова Зоря". Боєприпас знищили 11 травня, постраждалих немає. Усі 5 випадків місцева влада, як і завжди, вважала за краще приховати, не повідомляючи про них публічно.

Нафтобаза на бєлгородщині та електропідстанція у липецькій області: джерело повідомило про результати успішного полювання дронів СБУ на території рф13.05.24, 11:30

Нагадаємо

4 травня російський літак скинув на бєлгород ФАБ-500 унаслідок чого 7 людей було поранено, 31 домоволодіння і 10 авто пошкоджено. Російська влада причину цієї події знову приховала. 

5 квітня російські військові впустили ФАБ-250 на окупованій частині Херсонської області - за 5 км від села Новоукраїнка в Новотроїцькому районі. 

6 травня "позаштатне сходження" боєприпасу з російського літака сталося у селі воронцовка краснодарського краю. 

Популярні

Новини по темі

Сили оборони знищили ворожий вертоліт Ка-52 "Алігатор"

 • 103015 переглядiв