arestovich-prokomentuvav-vibukhi-v-sevastopoli

Арестович прокоментував вибухи в Севастополі

 • 1130741 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Радник Офісу Президента Олексій Арестович у розмові з російським опозиціонером, адвокатом, журналістом Марком Фейгіним прокоментував вибухи в Севастополі і розповів про вражені цілі, передає УНН.

Цитата

“У Севастополі, ми ж бачимо, вертоліт літає і стріляє в усі сторони. Напевне, friendly fire (дружній вогонь – ред.). Понапивалися і почали стріляли один в одного. Результат цього обстрілу – "Макаров" уражений. Реальний ступінь його пошкодження я не знаю. Дуже багато хто "вибухнув" – що там все уражено, все горить, все вибухає, все затонуло. Але я почитав відкриті російські джерела і там сказано, що "Макаров" пошкоджений з невідомою степінню, а тральщик "Іван Голубєц" отримав у попу friendly fire і рішуче попрямував за флагманом крейсером "Москва", – прокоментував Арестович.

Зазначимо, що був уражений російський фрегат "Адмірал Макаров", який є носієм крилатих ракет – саме ними окупанти атакували Вінницю, внаслідок цієї атаки загинули діти.

Нагадаємо

Як повідомлялося, вночі та вранці 29 жовтня в Севастополі було чути звуки вибухів та залпів. За словами російського голови Севастополя Михайла Развожаєва, відбулася атака безпілотників, яку відбивали кораблі Чорноморського флоту рф.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Арестович прокоментував вибухи в Севастополі

     • 1130741 переглядiв