ukenru
apelyatsiya-u-spravi-smertelnoyi-dtp-u-kharkovi-dronova-zalishili-pid-areshtom-do-19-grudnya

Апеляція у справі смертельної ДТП у Харкові: Дронова залишили під арештом до 19 грудня

 • 13369 переглядiв

ХАРКІВ-КИЇВ. 16 листопада. УНН. Апеляційний суд Харківської області не задовольнив скаргу учасника смертельної ДТП на Сумській Геннадія Дронова щодо рішення тримати його під вартою. Про це УНН повідомили у прес-службі Апеляційного суду Харківської області.

За словами кореспондента, щойно завершився розгляд апеляційної скарги сторони захисту Генадія Дронова — фігуранта трагічної харківської ДТП.

Сам Дронов у судовій залі присутнім не був, з суддею він спілкувався за допомогою відеозв‘язку із СІЗО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другого учасника смертельної ДТП у Харкові Г.Дронова взяли під варту

Підтримати підозрюваного цього разу прийшли активісти із плакатами “ФріДронов”, які назвались членами організації “Справедливий суд”.

Сам Дронов через Skype сказав, що почувається погано, але за медичною допомогою у СІЗО не звертався. Під час засідання він навіть розплакався і попередив, що якщо міру запобіжного заходу не змінять — він оголосить сухе голодування. Проте суд не задовольнив скаргу адвокатів Дронова і лишив підозрюваного до 19 грудня під арештом.

Нагадаємо, за інформацією Національної поліції України, автомобіль в’їхав у групу людей, що стояли на тротуарі в очікуванні зеленого світла світлофора. 5 людей загинули на місці, 26 жовтня в Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги, не приходячи до тями, померла ще одна постраждала.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП