346-ukrainok-otrymaly-bezplatne-likuvannia-bezpliddia-130-zavahitnily-nszu

346 українок отримали безплатне лікування безпліддя, 130 завагітніли - НСЗУ

 • 16549 переглядiв

З початку року 346 жінок в Україні отримали безоплатне лікування безпліддя методом ЕКЗ. 130 з них успішно завагітніли. НСЗУ виплатила понад 8,7 млн грн за ці послуги 18 медзакладам у 8 областях.

З початку року 346 жінок в Україні отримали безплатне лікування безпліддя, і 130 з них успішно завагітніли, повідомили у п'ятницю у Національній службі здоров'я України, пише УНН.

З початку року 346 українок отримали безоплатно послуги за пакетом "Лікування безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій (запліднення іn vitro)". Після отримання послуг за пакетом, 130 жінок завагітніли

- повідомили у НСЗУ.

Нині договір із НСЗУ за пакетом "Лікування безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій (запліднення іn vitro)", як повідомляється, мають 18 медзакладів у Києві, Івано-Франківській, Львівській, Дніпропетровській, Одеській, Рівненській, Харківській, Чернівецькій областях.

"З початку року НСЗУ виплатила законтрактованим закладам понад 8,7 млн грн за надані послуги з лікування безпліддя", - зазначили в установі.

Подбайте про своє здоров'я: у НСЗУ розповіли, як жінкам отримати безплатну медичну консультацію 06.05.24, 11:59

Популярні

Новини по темі