У Запоріжжі завершили пошукові роботи на місці удару рф, у Сумах ліквідували пожежу після атаки "шахеда"

У Запоріжжі завершили пошукові роботи на місці удару рф, у Сумах ліквідували пожежу після атаки "шахеда"

Київ  •  УНН

19 жовтня 2023, 05:23  •  214024 перегляди

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Голова МВС Ігор Клименко розповів про наслідки атак рф минулої доби на українські міста. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram – канал Клименка.

Деталі

За даними голови МВС, вночі у Запоріжжі завершилися пошукові роботи на місці ракетного удару по житловому 5-поверховому будинку. Загалом загинуло 5 людей, ще п’ятеро постраждало.

Також цієї ночі у Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на одному із підприємств на площі 100 кв.м. Там пошкоджено одну будівлю. Жертв та постраждалих немає, зазначив Клименко.

У Сумах ліквідували загоряння, яке виникло в результаті удару безпілотника. Пожежа виникла у двоповерховій будівлі на площі 100 кв.м. Загоряння ліквідовано. Ніхто не постраждав.

У Миколаєві було ліквідовано пожежу площею 120 кв. м, яка виникла у складській будівлі внаслідок російського удару. Там ніхто не постраждав. Однак внаслідок удару пошкоджені вікна житлових багатоповерхівок.

Крім того, на Миколаївщині в результаті ворожої атаки ліквідовано пожежу у складській будівлі на площі 40 м кв. Без постраждалих.

Також, як повідомляється, у Покровському районі Донеччини внаслідок обстрілу рф пошкоджено будівлю навчального закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Херсон вночі зазнав ворожого обстрілу, по області за добу 105 ударів, є жертви