Донецька область: у поліції показали наслідки атаки рф на Краматорськ і Костянтинівку

Донецька область: у поліції показали наслідки атаки рф на Краматорськ і Костянтинівку

Київ  •  УНН

14 червня 2023, 13:06  •  1348060 перегляди

КИЇВ. 14 червня. УНН. Поліція Донецької області опублікувала відео рятувальної операції після атаки рф на Краматорськ і Костянтинівку, внаслідок яких загинули троє людей, та ще четверо отримали поранення. Про це пише УНН із посиланням на офіційний Telegram-канал поліції Донецької області. 

Цитата

"Російські війська атакували північ Донеччини ракетами Х-22. У Краматорську росія вбила двох людей, ще двоє зазнали поранень. У Костянтинівці одна людина загинула, двоє дістали травми", - йдеться в повідомленні поліції.

Деталі

На місцях ракетних ударів у Краматорську і Костянтинівці працювали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та парамедики, які доставляли постраждалих до лікарні.

У поліції заявили, що один із вбитих росією чоловіків переїхав до Краматорська в 2016 році з тимчасово окупованого Докучаєвська, бо не міг там жити. Він загинув під завалами будинку, зазначили в поліції. 

За словами сусідів, у дворі, де вибухнула ракета, жило багато тварин. Господарі забирали з вулиці всіх, хто приблудився, але тепер улюбленців ніде не видно.

Доповнення

14 червня ракетного обстрілу зазнало місто Краматорськ, внаслідок якого під завалами двох зруйнованих житлових будинків опинилися люди.