Бахмутський напрям: ЗСУ захопили більше десяти ворожих позицій, взято в полон рашистів

Бахмутський напрям: ЗСУ захопили більше десяти ворожих позицій, взято в полон рашистів

Київ  •  УНН

14 травня 2023, 14:10  •  9837065 перегляди

КИЇВ. 14 травня. УНН. ЗСУ продовжують рухатись вперед на Бахмутському напрямку в районах передмістя. Їхні підрозділи за сьогоднішній день захопили понад десять ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута та зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського, передає УНН посилаючись на заступницю міністра оборони Ганну Маляр.

Цитата

"Взято в полон ворожих солдатів з різних частин. Всупереч всім обставинам. Коли неймовірне ймовірно. Хто знає реальну обстановку і знаходиться зараз там, розуміє всю гостроту ситуації. Це коли 1 метр по складності виконання завдань вартує 10 км. Наші діють на межі надлюдських можливостей. Діють твердо, рішуче і професійно", - повідомила вона.

Деталі

В самому Бахмуті дуже гаряче. Ворог зібрав там усі сили і намагається просуватись, знищуючи все на своєму шляху. Тривають запеклі бої, додала Маляр.

"Командувач Сирський тримає ситуацію під контролем. Аналізує, планує, приймає рішення. Як і мусить бути, справжній бойовий генерал з військом у найгарячіші моменти. Поруч з ним вміло керують підпорядкованими військами бригадні генерали Богомолов і Гнатов. Вони реалізовують загальний замисел операції", - йдеться в повідомленні.

Завдяки продуманому плануванню командування та миттєвій реакції на дії ворога, стійкості та мужності наших воїнів, станом на зараз противник не може оточити місто та досягти гучної перемоги на цьому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські війська продовжують контратаку в районі Бахмута - ISW