Війська рф знову обстріляли Миколаївщину, постраждалих немає – ОВА

Війська рф знову обстріляли Миколаївщину, постраждалих немає – ОВА

Київ  •  УНН

26 жовтня 2022, 04:42  •  86374 перегляди

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Цієї ночі і під ранок російські окупаційні війська накрили вогнем Широківську громаду Миколаївської області – руйнувань і постраждалих немає. Про це в Telegram повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, інформує УНН.

Цитата

"Сьогодні, 26 жовтня, близько 03:30 та 05:40 обстрілів зазнала Широківська громада, влучання зафіксовано поза межами населеного пункту. Постраждалих та руйнувань немає", – написав Кім.

За даними голови ОВА, станом на ранок 26 жовтня ситуація по районах така:

Миколаївський район

25 жовтня, з 14:30 по 16:10, ворог завдавав удари по Первомайській громаді. Влучання були по двох інфраструктурних об'єктах та по відкритій території за їх межами – постраждалих немає.

Баштанський район

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади на лінії розмежування. 25 жовтня, орієнтовно о 18:31, ворог завдав ударів по окраїні одного з населених пунктів громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

У Первомайському та Вознесенському районах день та ніч минули відносно спокійно.

Нагадаємо

24 жовтня російські війська продовжували обстрілювати Миколаївську областю. Зокрема, вдарили по панелях сонячних батарей та дитячому садку.