"Я не впевнений, що будь-хто інший на посаді міністра оборони забезпечив би більш швидке постачання зброї" - нардеп Задорожній про Резнікова

"Я не впевнений, що будь-хто інший на посаді міністра оборони забезпечив би більш швидке постачання зброї" - нардеп Задорожній про Резнікова

Київ  •  УНН

6 лютого 2023, 16:22  •  1848761 перегляди

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков ефективно працює на своїй посаді і не факт, що хтось інший працював би краще. Про це у коментарі УНН повідомив народний депутат зі “Слуги народу” Микола Задорожній.

Цитата

“Відповідаючи на питання - варто чи не варто звільняти Резнікова - з точки зору цих харчових скандалів підстави є, і він, як відповідальна людина, теж про це говорив. Мовляв, якщо Президент вважає за потрібне звільнити посаду, то він за неї триматися не буде.

З іншого боку – у нас постійно оновлюються і збільшуються постачання західної зброї і я не впевнений, що будь-хто інший, хто був на посаді міністра оборони, забезпечив би більш швидке постачання зброї. Тож вважаю, що міністр досить ефективно працює на своїй посаді”, - повідомив Задорожній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Він на своєму місці”: користувачі соцмереж підтримали рішення не звільняти Резнікова

Нардеп наголосив, що зі скандалами навколо Міністерства оборони, які пов’язані з харчовим забезпеченням, треба розбиратися дуже детально, а на це потрібен певний час.

“Крім скандалів, в яких треба більш детально розібратися, є підстави вважати, що там багато надуманого, але й спровокованого певними фактами. Тобто треба більш детально розібратися, враховуючи, що це інформація з обмеженим доступом, тому саме правоохоронні органи мають надати всі висновки.

Я досить часто спілкуюся із військовими і за цей рік, крім першого місяця після вторгнення, я не чув зауважень щодо харчування, якості і кількості харчування. Коли ми передаємо військовим різні потреби, то якраз просять продукти харчування не везти, бо вони забезпечені ними повністю”, - додав Задорожній.

Нагадаємо

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив, що анонсованих раніше кадрових змін у Міністерстві оборони України цього тижня не буде.

Нардеп від “Слуги народу” Мар’яна Безугла пояснила, що таке рішення обумовлено тим, що відставка Олексія Резнікова “несе ризики для системи”.