Уночі дрони атакували 4 російські області, на Бєлгородщині - аварійні відключення світла

Уночі дрони атакували 4 російські області, на Бєлгородщині - аварійні відключення світла

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 04:51  •  28581 перегляди

Read in English

Вночі дрони атакували Бєлгородську, Курську, Воронезьку і Ростовську області РФ. У Воронежі пошкоджено будівлі, на Бєлгородщині знеструмлено 10 населених пунктів, у Курській області збивали ракети.

Російське міноброни заявило, що вночі у Бєлгородській, Курській, Воронезькій і Ростовські областях було збито 11 дронів, передає УНН.

Деталі

У Воронежі БпЛА пошкодив фасад житлової багатоповерхівки, уламки ще одного - впали на проспекті, вибиті шибки у багатоквартирного будинку, пошкодження отримали автомобілі, повідомив місцевий губернатор.

У Шебекінському окрузі Бєлгородщини сталося аварійне відключення електроенергії, знеструмлені 10 населених пунктів. Хоча влада регіону не повідомляє про причини відключень, там вказують що усунення наслідків розпочнеться "після погодження з міністерством оборони РФ".

Тим часом очільник Курської області РФ заявив, що окрім дронів  вночі в регіоні збивали ракети. Він також повідомив, що "у зв'язку із ситуацією у прикордонних районах" медичні установи поповнюють запас донорської крові.

"Прорив кордону рф": губернатор курської області заявив про напружену ситуацію на прикордонні, екстрені служби перевели на посилений режим6 серпня 2024, 19:08 • 54644 перегляди