Сили оборони утримують позиції на лівобережжі Дніпра – Генштаб

Сили оборони утримують позиції на лівобережжі Дніпра – Генштаб

Київ  •  УНН

21 листопада 2023, 19:17  •  22824 перегляди

Read in English

Українські військові продовжують утримувати позиції на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Вони продовжують наносити вогневе ураження противнику.

Українські військові надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

На Херсонському напрямку противник завдав авіаційних ударів біля Зміївки, Новоберислава, Козацького. Артилерійських обстрілів зазнали Херсон, Берислав, Іванівка, Понятівка, Антонівка Херсонської області та Очаків Миколаївської області

- йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Деталі

Водночас, повідомляється, що Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

"Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику", - інформує Генштаб.

Image

Також зазначається, що на Бахмутському напрямку українські захисники відбили 5 атак противника поблизу Кліщіївки та східніше Південного Донецької області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 20 населених пунктів, зокрема, Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка, Дружба, Південне Донецької області.

Доповнення

Українські війська посунули окупантів на 3-8 км від Дніпра на лівобережжі Херсонщини.