Стало відомо, яке м'ясо птиці обирають українці

Стало відомо, яке м'ясо птиці обирають українці

Київ  •  УНН

 • 33562 перегляди

КИЇВ. 16 червня. УНН. Кожен українець споживає в середньому 26,2 кг м’яса птиці на рік. Про це УНН повідомив виконавчий директор асоціації “Союз птахівників України” Сергій Карпенко.

Найпопулярніше м’ясо птиці в Україні — м’ясо бройлерів. Кожен українець споживає близько 22 кг на рік.

Далі йде м’ясо індиків — 0,9 кг на рік.

Менш популярними є м’ясо гусей та качок, споживання якого становить 0,2 кг та 0,6 кг на рік відповідно.

Споживання інших видів м’яса птиці становить 2,8 кг на рік на одного українця.

Доповнення

“Наша Ряба” залишається єдиною в Україні курятиною, яка пройшла незалежне тестування і підтвердила відсутність антибіотиків.