Масштабна ДТП на Рівненщині: прокуратура почала розслідування

Масштабна ДТП на Рівненщині: прокуратура почала розслідування

Київ  •  УНН

6 липня 2024, 18:35  •  23527 перегляди

Read in English

Мікроавтобус зіткнувся з автоцистерною в Рівненській області, в результаті чого загинуло 14 осіб, включаючи водіїв обох транспортних засобів, 12 пасажирів мікроавтобуса і 6-річного хлопчика.

У Рівненській області внаслідок зіткнення цистерни та маршрутки загинули 14 людей.  За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування. Про це повідомили у Рівненській прокуратурі, передає УНН.

Деталі

За даними слідства, 6 липня на дорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" поблизу с. Верхів, Рівненського району Рівненської області, водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з маршруткою "Рівне-Хмельницький".

Внаслідок ДТП загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких 6-річний хлопчик. За життя ще однієї жінки, жительки міста Нетішин, Хмельницької області, борються лікарі.

Image

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, експертна служба, керівництво прокуратури, поліції, ДСНС та обласної державної адміністрації. Наразі тривають необхідні слідчі дії, тіла всх загиблих вже ідентифіковано.

Image

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області. Визначено групу прокурорів та слідчих із числа найдосвідченіших працівників. Хід розслідування перебуває на контролі обласної прокуратури.

Масштабна ДТП на Рівненщині: автоцистерна зіткнулася із маршруткою, загинуло 14 осіб6 липня 2024, 14:23 • 21146 переглядiв