ukenru
zmi-tramp-mozhe-pereglyanuti-plan-skorochennya-dopomogi-inozemnim-derzhavam

ЗМІ: Трамп може переглянути план скорочення допомоги іноземним державам

 • 9283 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив у вівторок, що розглядає можливість зменшити зусилля, які могли б скоротити допомогу іноземним державам на мільярди доларів, і ухвалить рішення щодо цієї пропозиції, яка зустріла сильну опозицію у конгресі, протягом декількох днів. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

Чиновники з адміністрації Трампа заявили, що вони переглядають витрати Державного департаменту та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у контексті використання бюджетного процесу, відомого як "анулювання" (rescission), для скорочення 4,3 мільярда доларів видатків, які вже були затверджені сенатом і палатою представників.

"Ми вивчаємо це, і дивимося на це по-різному, і ми говоримо про це з республіканцями і демократами", - сказав Трамп.

Він сказав, що "деякі речі" можна урізати, а інші - ні.

"Але ми вивчаємо це, і у нас є деякі речі, які дуже багато (вивчаються - ред.) на порядку денному. Ми повідомимо вам, що далі, ймовірно, раніше, ніж через тиждень", - сказав Трамп.

Нагадаємо, раніше CNN повідомляв, що адміністрація США заморозила частину виділених конгресом коштів, призначених для надання допомоги іноземним державам.

Українські Національні Новини

Політика