zhurnalist-khyliuk-yakoho-rf-vykrala-u-2022-rotsi-perebuvaie-v-poloni-y-ochikuie-na-obmin

Журналіст Хилюк, якого рф викрала у 2022 році, перебуває в полоні й очікує на обмін

 • 29628 переглядiв

Український журналіст Дмитро Хилюк, якого росія викрала ще у 2022 році, все ще живий і знаходиться в російському полоні, чекаючи обміну, повідомив один зі звільнених ув'язнених.

Український журналіст Дмитро Хилюк, якого росія викрила у 2022 році - живий. Чоловік досі перебуває у російському полоні та чекає на обмін. Про це сьогодні розповів один зі звільнених полонених пише Суспільне, передає УНН.

Деталі 

Сьогодні Україна провела обмін військовополоненими з рф, і один зі звільнених українців розповів, що майже 11 місяців ділив камеру з Хилюком, який перебуває у російському полоні.

Дмитро Хилюк з УНІАН передає вітання своїм батькам, братові. Всім найкращі вітання. Каже, що живий, і сподівається, що його звільнять

- розповів один зі звільнених українців. 

Довідково

Журналіст інформаційної агенції УНІАН Дмитро Хилюк висвітлював політичні події, а також судові процеси, пов’язані з війною. Відомо, що його викрали у березні 2022 року.

На той момент чоловік перебував у селі Козаровичі Вишгородського району Київської області.

Нагадаємо

росія підтвердила, що утримує українську журналістку Вікторію Рощину в полоні. Жінка зникла на окупованій території України влітку 2023 року. Відтоді запити родичів Вікторії до російських владних органів залишилися без відповідей, аж доки у травня цього року вони не отримали лист від міноборони рф.

Популярні

Новини по темі

У Херсоні пролунали кілька вибухів

 • 23747 переглядiв