zelenskyi-yakshcho-tramp-stane-prezydentom-to-my-budemo-pratsiuvaty-ya-tsoho-ne-boiusia

Зеленський: якщо Трамп стане президентом, то ми будемо працювати. Я цього не боюся

 • 20021 переглядiв

Президент Зеленський висловив упевненість, що Україна співпрацюватиме з Дональдом Трампом у разі його перемоги на президентських виборах у США в листопаді, заявивши: "Я думаю, якщо Дональд Трамп стане президентом, то ми будемо працювати. Я цього не боюся"

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що у разі перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США у листопаді, "ми будемо працювати". Про це він заявив під час пресконференції у понеділок, передає кореспондент УНН.

Деталі

"Що стосується наших відносин з республіканцями, то у нас двопартійна підтримка. У нас є потужні відносини з республіканською частиною Конгресу і частиною політикуму США", - каже Зеленський.

Він розповів, що він зустрівся з губернаторами-республіканцями на тлі саміту НАТО.

"У мене була зустріч з великою кількістю губернаторів, саме з республіканцями. Вони з великою повагою відносяться до України та її народу, до наших воїнів та до мене", - сказав Президент.

За його словами, українська сторона та республіканці будуть будувати відповідні відносини, незалежно, який буде результат, саме який буде вибір народу США в листопаді.

Що стосується закінчення війни та яке бачення у потенціального президента США Дональда Трампа, то загальні речі мені зрозумілі. Я думаю, якщо Дональд Трамп стане президентом, то ми будемо працювати. Я цього не боюся

- сказав Зеленський.

Заява Трампа на дебатах щодо України створює йому місце для "маневру" - експерт28.06.24, 14:35

Популярні

Новини по темі

В окупованому Маріуполі вранці лунали вибухи: що відомо

 • 29121 переглядiв

ЄС продовжив санкції проти Ірану через підтримку агресії рф

 • 22477 переглядiв

Стрілок Трампа з'явився в рекламі BlackRock у 2022 році - Bloomberg

 • 12567 переглядiв

Спека у Києві встановила у липні вже 10 рекордів

 • 27465 переглядiв