zelenskyi-u-khmelnytskomu-obhovoryv-ppo-ta-bezpeku-mistsevoi-aes

Зеленський у Хмельницькому обговорив ППО та безпеку місцевої АЕС

 • 21023 переглядiв

Президент Зеленський відвідав Хмельницьку область, щоб обговорити питання безпеки, протиповітряної оборони, безпеки Хмельницької атомної станції, енергетичного потенціалу в області.

Президент Володимир Зеленський заявив, що відвідав Хмельницький, щоб обговорити питання безпеки, протиповітряної оборони, безпеки Хмельницької атомної станції, енергетичного потенціалу в області, пише УНН.

Сьогодні – у Хмельницькому. День присвячений ситуації в області: безпекові питання, захист регіону, все, що стосується внеску Хмельницької області в оборону всієї нашої держави. Були детальні доповіді щодо ППО і РЕБ в області – на ключових обʼєктах. Ми обговорили безпеку Хмельницької атомної станції, загалом потенціал енергетики в регіоні та відновлення тих обʼєктів, які були пошкоджені російськими ударами

- зазначив Зеленський у соцмережах.

Президент наголосив: "найважливіше – все робити на своєму рівні так, щоб уся наша Україна могла досягти потрібних результатів". "Кожен, хто воює заради нашої держави, кожен, хто працює, щоб ми вистояли, усі, хто допомагають, – дякую вам і пишаюся вами. Пишаюся Україною! Дякую тобі, Хмельницький, за цей день!" - вказав Глава держави.

Зеленський відвідав Хмельниччину: побував у госпіталі, де лікуються бійці 03.05.24, 13:37

Популярні

Новини по темі