zelenskyi-rosiia-znyshchyla-vsi-nashi-teplovi-elektrostantsii-i-naibilshi-hidroelektrostantsii

Зеленський: "росія знищила всі наші теплові електростанції і найбільші гідроелектростанції"

 • 14697 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російська армія зруйнувала всі теплові електростанції та найбільші гідроелектростанції. Про це Зеленський заявив під час виступу на Генеральній асамблеї ООН, передає УНН.

Деталі

Оскільки російська армія не може отримати значних переваг на полі бою, путін шукає інших шляхів зламати дух боротьби українців. Одна з його цілей - це інфраструктура. росіяни продовжують атакувати нашу енергетичну інфраструктуру. Наразі росія знищила всі наші теплові електростанції і найбільші гідроелектростанції. І потенційно мільйони українців можуть залишитися без тепла взимку. Саме цього прагне путін. путін хоче залишити звичайних людей, жінок, дітей, людей похилого віку без тепла взимку

- сказав Зеленський.

Він вкотре повторив, що нещодавно отримав звіт від розвідки, в якому вказується, що путін планує атаки на ядерні реактори.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що поки росія контролює ЗАЕС, все ще зберігається ризик ядерного інциденту і це може стати найбільшим джерелом радіації у всьому світі.

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 73798 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 54414 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 58326 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100401 переглядiв

Новини по темі