zelenskyi-proviv-stavku-sered-osnovnoho-drony-i-reb-ukhvaleno-vazhlyvi-rishennia

Зеленський провів Ставку: серед основного - дрони і РЕБ, ухвалено важливі рішення

 • 82459 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки. Серед основного в доповідях сьогодні - дрони і РЕБ, передає УНН.

Провів Ставку. Тривале було засідання, серед основного в доповідях сьогодні дрони і РЕБ. Виробництво в Україні, фінансування, постачання і застосування. Вся конкретика, від найбільш затребуваних на фронті, зокрема FPV. Звичайно, максимум уваги і нашим далекобійним дронам. Заслухали командувача Сухаревського, віце-премʼєр-міністра Федорова, міністра стратегічних галузей Камишіна, командувача Повітряних сил Олещука – прийняли дуже важливі рішення. Час покаже ці рішення на фронті 

- повідомив Зеленський.

Додамо

За словами Президента, міністр оборони України Умєров доповів щодо деталей поїздки в Сполучені Штати, щодо перемовин, а головне, реалізації тих оборонних пакетів, які оголошені вже, але ще не поставлені в Україну. 

Зеленський доручив Умєрову з'ясувати у США дати поставки додаткових комплексів Patriot02.07.24, 18:22

"Головком Олександр Сирський доповів щодо ситуації на основних напрямках. Найбільше боїв на Покровському напрямку, на нашій Донеччині, але кожен напрямок зараз зміцнюємо, від Харківщини до південних. І я вдячний кожній бригаді, вдячний кожному солдату, кожному командиру, які дійсно стійкі, дійсно влучні. А особливо – 35-та окрема бригада морської піхоти, 44-та і 55-та окремі артилерійські бригади, 71-ша окрема єгерська бригада, 108-ма окрема бригада ТрО і 110-та окрема механізована бригада. Дякую всім вам за результат, воїни!" - резюмував Зеленський.

Сирський назвав, які наразі є основні проблемні питання в районах бойових дій 02.07.24, 20:44

Популярні

Новини по темі