zelenskyi-pro-nadiinyi-myr-i-tryvalu-bezpeku-dlia-ukrainy-tse-mozhlyvo-vykliuchno-na-osnovi-mizhnarodnoho-prava-bez-torhivli-suverenitetom-chy-terytoriiamy

Зеленський про надійний мир і тривалу безпеку для України: "це можливо виключно на основі міжнародного права, без торгівлі суверенітетом чи територіями"

 • 13714 переглядiв

Президент Володимир Зеленський назвав завданням гарантувати Україні надійний мир і тривалу безпеку, зауваживши, що це можливо виключно на основі міжнародного права і без будь-якої торгівлі суверенітетом чи територіями. Про це Глава держави заявив у вечірньому зверненні, пише УНН.  

Деталі

"Наше завдання – гарантувати Україні надійний мир і тривалу безпеку. Це можливо виключно на основі міжнародного права і без будь-якої торгівлі суверенітетом чи територіями. Саме так, як передбачено Формулою миру. Україні потрібен мир – справжній, справедливий, – гарантований захист від війни. Це можливо тільки на сильних позиціях. І тільки тоді, коли і наш народ, і наші партнери дійсно обʼєднані. Саме для цього працюємо. Дякую всім, хто допомагає і хто готовий так само, як і ми, зробити наступний тиждень багато в чому історичним", - зазначив Президент.

Зеленський перед "Рамштайном": воїни демонструють, що можуть при достатній далекобійності, переконуватимемо партнерів, що тільки наших дронів недостатньо05.10.24, 20:29

Популярні

Новини по темі

Відключень світла у неділю не прогнозується

 • 13676 переглядiв

Фіцо хоче відправитися до москви наступного року

 • 12467 переглядiв