zelenskyi-obhovoryv-z-ostinom-napovnennia-anonsovanoho-paketa-dopomohy-ukraini-na-250-mln-dolariv

Зеленський обговорив з Остіном наповнення анонсованого пакета допомоги Україні на 250 млн доларів

 • 15509 переглядiв

Президент України зустрівся з міністром оборони США на засіданні "Рамштайн". Обговорено новий пакет допомоги на $250 млн та інші оборонні потреби України.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Вони обговорили наповнення анонсованого нового пакета оборонної підтримки обсягом 250 млн, передає УНН.

"У межах засідання Контактної групи у форматі "Рамштайн" зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Обговорили наповнення анонсованого нового пакету оборонної підтримки обсягом 250 млн та інші оборонні потреби України", - написав Зеленський.

Зеленський подякував за чітку позицію щодо продовження надання Україні усієї необхідної військової підтримки та лідерство США у форматі "Рамштайн".

"Це запорука успіху на полі бою", - зазначив Зеленський.

Доповнення

Міністр оборони США Ллойд Остіна на засіданні у форматі "Рамштайн" повідомив, що президент США Джо Байден оголосить новий пакет безпекової допомоги Україні на 250 млн доларів.

Президент Зеленський на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" заявив, що Україна повинна мати далекобійний потенціал не тільки щодо окупованої території України, а й щодо російської території, адже це може змусити росію шукати миру. Про це Зеленський заявив на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

Також Зеленський на засіданні "Рамштайн" заявив, що Україні потрібно більше зброї, щоб вигнати російські війська з нашої землі, особливо в Донецькій області. Окрім того, потрібен набагато сильніший флот F-16.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Заступник держсекретаря США прибув до Києва

     • 15731 переглядiв