ukenru
zelenskiy-proviv-naradu-schodo-gotovnosti-ukrittiv

Зеленський провів нараду щодо готовності укриттів

 • 151090 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів нараду, щодо готовності укриттів. Про це він заявив у своєму вечірньому відеозверненні, передає УНН.

Цитата

“Провів нараду щодо укриттів — забезпечення їхньої готовності й доступності для людей. Ті завдання, які ставилися, ті результати, які досягнуті. Проведено повну ревізію всіх укриттів в Україні”, — заявив Президент.

Деталі

Зокрема, очільник держави відзначив роботу спеціального сайту, на якому українці можуть бачити стан укриттів по всій країні. Зокрема, з допомогою нового інтернет-ресурсу можна ще й відслідковувати стан робіт з укриттями. Контролем займається Мінстратегпром, — зазначив Зеленський.

На думку Володимира Зеленського, на місцевому рівні у більшості регіонів поставилися відповідальніше до питання про укриття. Та підкреслив, що робота у цьому напрямку повинна продовжуватися й надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд виділив регіонам на укриття в школах 1,5 млрд грн субвенції

Додатково

У жовтні в онлайн-сервіс державних послуг “Дію” додали карту з Пунктами незламності. Там можна знайти найближчий до себе Пункт незламності, подивитися графік роботи та зручності, прокласти маршрут.

Українські Національні Новини

Політика