zamakh-na-premiera-slovachchyny-stan-zdorovia-fitso-pokrashchuietsia

Замах на прем'єра Словаччини: стан здоров'я Фіцо покращується

 • 24385 переглядiв

Стан здоров'я прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо покращується, згідно з прогнозами лікарів, після того, як 15 травня на нього було здійснено кілька пострілів під час замаху.

Стан здоров'я прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо покращується  відповідно до прогнозів лікарів. Про це повідомляє Aktuality із посиланням на заяву лікарні Рузвельта, де перебуває Фіцо, передає УНН

"Сьогоднішній стан здоров'я прем'єр-міністра відповідає прогнозам, встановленим медичною комісією. Завтра контрольні обстеження буде продовжено", - повідомили в неділю в лікарні імені Рузвельта. 

За словами депутата, представника партії словацького прем’єр-міністра Smer-SD Яна Ріхтера, Роберт Фіцо повністю видужає до кінця року. 

"Ступінь тяжкості травми був настільки великий, що очікувати якогось дуже швидкого повернення було б, напевно, безвідповідально. Я думаю, що повне відновлення займе до кінця року", - додав він. 

Нагадаємо

15 травня Фіцо став мішенню для 71-річного Юрая К. Нападник кілька разів вистрілив у прем'єр-міністра після закінчення засідання уряду в Гандлові.

"Ви ж бачите, що сталося з Фіцо": прем'єр Грузії назвав "винних" у замаху на словацького колгу та заявив про "погрози" від єврокомісара23.05.24, 17:27

Популярні

Новини по темі

Шольц проти використання німецької зброї по цілях у росії

 • 100319 переглядiв

У Харкові знову було чутно вибух

 • 43076 переглядiв

Байден назвав путіна "жорстоким тираном"

 • 96193 переглядiв