zaharbnyky-zavdaly-udariv-po-kharkivshchyni-poshkodzheno-budynky-bez-zhertv

Загарбники завдали ударів по Харківщині: пошкоджено будинки, без жертв

 • 31350 переглядiв

У ніч на 20 жовтня Харківщина знову стала мішенню для ворожих атак. На щастя, жертв чи постраждалих немає. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Деталі

О 23:54 внаслідок удару ворожого КАБу в місті Харків було пошкоджено приватний будинок, автомобіль, а також частково втрачене скління в двох багатоповерхівках Новобаварського району. На щастя, інформації про постраждалих не надходило.

Продовжуючи агресію, о 05:20 в Дергачах стався ще один удар, внаслідок якого були пошкоджені приватний будинок та три багатоповерхівки, проте також без жертв.

О 06:33 у Солоницівській територіальній громаді ворожий КАБ влучив у землю, частково пошкодивши два будинки та паркан. Інформація про постраждалих не отримана.

У рамках заходів з евакуації з Купʼянського та Борівського напрямків, за добу було евакуйовано 273 особи, серед яких одна дитина. Місцева влада продовжує працювати над забезпеченням безпеки жителів регіону.

На Харківщині вирішили провести примусову евакуацію дітей з Борівської громади, обов'язкову для всіх - з низки громад Куп'янщини - ОВА15.10.24, 16:58

Популярні

Новини по темі

За добу ворог втратив 1340 військових та 12 танків

 • 28793 переглядiв

Запорізька область під вогнем: окупанти завдали 247 ударів

 • 30189 переглядiв