ukenru
z-pochatku-dobi-boyoviki-vipustili-13-min-po-pozitsiyakh-zsu

З початку доби бойовики випустили 13 мін по позиціях ЗСУ

 • 9960 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. З початку доби в зоні проведення бойових дій на Донбасі вже було зафіксовано 7 обстрілів позицій Збройних сил України. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Сьогодні, 18 липня з опівночі українськими військовими зафіксовано вже 7 прицільних ворожих обстрілів. При цьому, вночі російсько-окупаційні війська випустили загалом 13 мін калібру 82мм по оборонним позиціям українських захисників в районі населених пунктів Луганське та Світлодарськ", - заявив речник.

Гранатомети та стрілецьке озброєння окупанти застосовували по оборонних пунктах Об’єднаних Сил в населених пунктах Троїцьке, Авдіївка, Лебединське та озброєні БМП по оборонцям Водяного, повідомив Гуцуляк.

"Втрат серед наших військовослужбовців від початку поточної доби в районі відсічі і стримування агресії РФ на території Донецької та Луганської областей немає", - сказав речник.

Як повідомляв УНН, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 21 раз порушували режим припинення вогню, важке озброєння не застосовувалось. Унаслідок ворожого вогню один наш захисник загинув, двоє отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП