z-4-chervnia-na-stantsii-metro-vokzalna-rozpochnetsia-kapitalnyi-remont-odnoho-iz-eskalatoriv

З 4 червня на станції метро "Вокзальна" розпочнеться капітальний ремонт одного із ескалаторів

 • 50615 переглядiв

Капітальний ремонт ескалатора № 2 на станції метро "Вокзальна" в Києві, який експлуатується вже майже 64 роки і подолав понад 150 000 км, буде проведено з 4 червня по 30 Серпня.

З 4 червня по 30 серпня на станції метро "Вокзальна" триватиме плановий капітальний ремонт ескалатора № 2, який був введений в експлуатацію майже 64 роки тому разом із запуском станції. За цей час ескалатор пройшов понад 150 тисяч кілометрів, що згідно з регламентом вимагає його капітального ремонту.

Пише УНН з посиланням на КМДА.

Деталі

4 червня на станції метро "Вокзальна" стартує капітальний ремонт ескалатора № 2, який триватиме до 30 серпня.

Ескалатори були введені в експлуатацію разом із пуском станції метро "Вокзальна". Майже 64 роки вони перевозять пасажирів столичної підземки. Пробіг ескалатора № 2 складає більше 150 тисяч кілометрів. Тож, відповідно до регламенту, ескалатор потребує капітального ремонту

- зазначили у КМДА.

 У рамках ремонтних робіт фахівці повністю демонтують механізм ескалатора, замінять зношені деталі та виконають інші необхідні технічні роботи.

Нагадаємо

"Київавтодор" планує відремонтувати міст метро в Києві, орієнтовна вартість якого становить понад 2 млрд грн, і ремонтні роботи повинні бути завершені до 31 грудня 2026 року без порушення руху метро і автотранспорту.

Популярні

Новини по темі