yes-obgovorit-vibori-v-ordlo-19-listopada

ЄС обговорить "вибори" в ОРДЛО 19 листопада

 • 8288 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Рада міністрів закордонних справ на засіданні 19 листопада обговорить ситуацію на Донбасі і в Азовському морі, зокрема питання нещодавно проведених "виборів" в ОРДЛО. Про це повідомив представник України при ЄС Микола Точицький у Twitter, передає УНН.

"Вдячний Європейській службі зовнішніх справ за включення питання ситуації на Донбасі і в Азовському морі до порядку денного Ради міністрів закордонних справ, засідання якої відбудеться 19 листопада. Сподіваюсь на рішучі дії ЄС після так званих "виборів" на окупованому Донбасі, що відбулись у порушення мінських угод, шляхом посилення відповідальності Росії за агресію проти України", - написав М.Точицький.

Як повідомляв УНН, близько 40 країн на засіданні Постійної ради Організації з безпеки і співробітництва в Європі засудили псевдовибори на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Додамо, фейкові вибори "Д/ЛНР" 11 листопада назвали незаконними Німеччина та Франція, засудили їх у США, ЄС, Великій Британії, НАТО. Польща закликала ввести санкції щодо організаторів "виборів" в ОРДЛО.

Україна вимагає скликати ТКГ через "вибори" в ОРДЛО.

Grateful to @eu_eeas for including developments in Donbas & the Sea of Azov into FAC agenda on 19.11. Anticipate strong EU actions after so-called “elections” in occupied Donbas in violation of Minsk by raising costs for RU for its aggression agst Ukraine https://t.co/iySvSUHKhk

— Mykola Tochytskyi (@tochytskyi) 13 ноября 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС обговорить "вибори" в ОРДЛО 19 листопада

     • 8288 переглядiв

    Іран відключили від платіжної системи SWIFT

     • 13319 переглядiв

    НКРЕКП назвала умови для постачання тепла у Кривий Ріг та Херсон

     • 12725 переглядiв

    Полторак: посади командирів арсеналів обіймати ніхто не хоче

     • 10110 переглядiв

    Через відсутність опалення у Кривому Розі відкрито провадження

     • 10611 переглядiв

    Невідомі знову запустили дрон над військовим арсеналом

     • 15224 переглядiв

    У Білорусі помер композитор "Піснярів" і Ротару

     • 16018 переглядiв