yakshcho-partnery-perestanut-pidtrymuvaty-kyiv-to-viiska-ne-zmozhut-utrymaty-liniiu-frontu-zelenskyi

Якщо партнери перестануть підтримувати Київ, то війська не зможуть утримати лінію фронту - Зеленський

 • 30513 переглядiв

Президент України попередив, що без підтримки партнерів Україна не зможе утримати лінію фронту. Зеленський застеріг, що в такому випадку путін може захопити частину території та піти на інші країни Європи.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що якщо російська армія отримає в Україні свободу, а партнери перестануть підтримувати Київ, то Україна не зможе утримати лінію фронту, де зараз перебуває, що дасть можливість російському диктатору путіну піти на інші країни Європи. Про це Зеленський заявив в інтерв’ю французьким ЗМІ, передає УНН.

Якщо російська армія отримає в Україні свободу і ми не будемо підтримуватись партнерами, то ми не утримуємо ту лінію фронту, де сьогодні знаходимось ми. Безумовно, захопити всю країну він (путін - ред.) не зможе, навіть без підтримки партнерів. Ми не віддамо йому всю країну і на це він витратить усе своє життя. Але він захопить якусь частину території, і тоді – це продовження війни, великої війни. Точно захопить. Через білорусь піде на Балтику і, я думаю, на Польщу. Європу тоді очікує велика міграція з України... І Європу чекає, я думаю, у складі військ НАТО війна за інші країни 

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський розповів, що, якщо Китай захоче, він може примусити росію зупинити війну проти України. Президент наголосив, що хотів би, щоб Китай тиснув на росію щодо закінчення війни так само як тиснуть США, так само як тисне ЄС.

Популярні

Новини по темі

Переваги та принцип роботи VMware Broadcom

 • 15653 переглядiв