ukenru
vzhe-shestero-zrosla-kilkist-postrazhdalikh-vnaslidok-raketnogo-udaru-po-kiyevu

Вже шестеро: зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Києву

 • 173829 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Внаслідок ранкового удару по Києву одна людина загинула, ще 6 дістали поранення. Наразі ще продовжуються рятувально-пошукові роботи. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в Telegram, інформує УНН.

Цитата

«На цей час виявили тіло одного загиблого. Ушкодження отримали 6 мешканців будинку. Чотирьох із них, в тому числі семирічну дівчинку, госпіталізували. Двоє - з легкими травмами - лікуватимуться амбулаторно», - ідеться в повідомленні.

Деталі

За інформацією столичних лікарів, дівчинку прооперували. Її стан стабільний і життю нічого не загрожує. Мама дівчинки - в стані середньої тяжкості.

В ДСНС зазначили, що локальні осередки загорянь ліквідовано. Тривають аварійно-рятувальні роботи та розбір завалів. До робіт залучено 113 рятувальників та 22 одиниці техніки.

Нагадаємо 

Близько 06:20 26 червня у Києві пролунала серія вибухів. Пізніше стало відомо про влучення російських ракет у житловий будинок у Шевченківському районі столиці. Щонайменше двоє людей постраждали, загинув чоловік.

З-під завалів житлового будинку у Шевченківському районі Києва, куди вранці влучила ворожа ракета, дістали жінку. Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що постраждала має російський паспорт.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП