vpo-zaiavliaiut-pro-zatrymky-vyplat-u-minreintehratsii-daly-roziasnennia

ВПО заявляють про затримки виплат: у Мінреінтеграції дали роз'яснення

 • 10490 переглядiв

ВПО повідомили про затримки з виплатами у червні, але міністерство реінтеграції роз'яснило, що всі виплати будуть здійснені до кінця місяця.

На гарячу лінію Мінреінтеграції почастішали звернення внутрішньо переміщених осіб щодо затримки виплат у червні. У відомстві вказали, що виплати буде здійснено до кінця поточного місяця. Про це повідомила у середу пресслужба Мінреінтеграції, передає УНН

Увага! Розʼяснення щодо виплат ВПО. Останніми днями на гарячу лінію Мінреінтеграції почастішали звернення наших ВПО щодо затримки виплат у першому виплатному періоді червня. Згідно з інформацією від Мінсоцполітики, всі належні виплати буде здійснено до кінця поточного місяця

- йдеться у повідомленні Мінреінтеграції.

У відомстві також вказали, що за нарахування і здійснення виплат ВПО відповідає Мінсоцполітики. Тому питання з приводу нарахування й отримання грошової допомоги для ВПО ранять адресувати до Мінсоцполітики на урядову гарячу лінію за номером 15-45 або на електронну адресу Мінсоцу: zvernennya@mlsp.gov.ua.

Нагадаємо 

За даними віцепрем'єр-міністра Ірини Верещук, на цей час в Україні є 4,6 млн внутрішньо переміщених осіб, з яких лише 1,5 млн отримують виплати від держави. 

Популярні

Новини по темі

"Укрзалізниця" запускає додаткові поїзди до Одеси

 • 10996 переглядiв