voroh-obstriliav-zhytlovi-kvartaly-khersonshchyny-odna-liudyna-zahynula

Ворог обстріляв житлові квартали Херсонщини: одна людина загинула

 • 26814 переглядiв

У Херсонській області військові терористи обстріляли населені пункти, у результаті чого були зруйновані 9 приватних будинків, пошкоджені навчальні та громадські будівлі, а одна людина загинула.

На Херсонщині військові терористи обстріляли населені пункти області, що призвело до руйнування приватних будинків та пошкодження інфраструктури. На жаль, є загиблий. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Деталі

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Станіслав, Новодмитрівка, Новоолександрівка, Новотягинка, Ольгівка, Іванівка, Велетенське, Олександрівка, Червоний Маяк, Михайлівка, Антонівка, Берислав, Білозерка, Вірівка, Бургунка, Токарівка, Понятівка, Золота Балка, Качкарівка, Придніпровське, Львове та місто Херсон

- заявив Олександр Прокудін.

За інформацією, окупанти здійснили обстріляли житлові кварталі Херсонщини, що призвело до руйнування 9 приватних будинків, а також до пошкодження навчальних та громадських споруд.

На жаль, у результаті цих нападів загинула одна людина. Також були зафіксовані влучання у навчальний заклад, виправну установу, газопровід та автомобіль.

Окупанти завдали авіудару по Херсонщині: пошкоджено школу30.05.24, 21:50

Популярні

Новини по темі

Ракетний удар по Києву: начальник КМВА повідомив деталі

 • 28405 переглядiв

рф несе втрати: за добу загинуло 1390 військовослужбовців

 • 26351 переглядiв

Прем'єр-міністр Словаччини Фіцо виписали з лікарні

 • 25316 переглядiв