vorog-zavdav-udaru-po-donechchini-sprichinivshi-ruynuvannya-zi-znachnimi-zbitkami-ova

Ворог завдав удару по Донеччині, спричинивши руйнування зі значними збитками - ОВА

 • 393209 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. російські терористи завдали авіаудару та обстріляли цивільні населені пункти, спричинивши руйнування зі значними збитками. Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram, передає УНН.

Деталі

У районі Волноваського напрямку було зафіксовано авіаудар з боку російських сил по селищу Велика Новосілка, а також артилерійські обстріли поселення Богоявленка, що входить до Вугледарської громади. Як наслідок, були пошкоджені господарчі будівлі.

На Донецькому напрямку рано вранці стався масований обстріл міста Авдіївка. Снаряди приземлилися в районі автобази, спричинивши матеріальні збитки.

У районі Горлівського напрямку було пошкоджено два будинки у Часовоярській громаді та один будинок у місті Торецьк.

На Лисичанському напрямку був пошкоджений будинок у селищі Сіверськ, а також зафіксовано 10 обстрілів у Лиманській громаді.

Доповнення

Також, у тимчасово окупованому Маріуполі російські окупанти продовжують ремонт укріплення "Азовсталі", трансформуючи все у військову базу.

Натомість 35-а окрема бригада морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського повідомила, що одеські морпіхи "в межах контрнаступальних дій звільнили село Сторожове Донецької області, яке знаходилося в окупації з березня 2022 року.

Нагадаємо

Протягом останньої доби, 11 червня, російські військові вбили одного мешканця Донеччини, ще двоє отримали поранення.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти за добу 74 рази обстріляли Запорізьку область

     • 330413 переглядiв

    Окупанти 10 разів обстріляли Сумщину, є руйнування

     • 428718 переглядiв