vodii-zishtovkhnuv-avto-v-kiuvet-i-vtik-pislia-zatrymannia-orhanizatora-nezakonnoi-perepravy-cherez-kordon

Водій зіштовхнув авто в кювет і втік після затримання організатора незаконної переправи через кордон

 • 21816 переглядiв

Мешканець Львівської області організував канал нелегального перетину кордону на Закарпатті, був спійманий з $18 000, а водій втік, покинувши пасажирів і зіштовхнувши машину в кювет.

На Закарпатті житель Львівщини організував канал незаконної переправи через кордон. Прикордонники затримали його з $18 000. Водій, дізнавшись про це, висадив пасажирів, зіштовхнув авто в кювет і втік. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає УНН.

Деталі

У Закарпатській області стався інцидент, пов'язаний з організацією незаконної міграції через кордон. Житель Львівщини, який виявився добре орієнтованим на ділянці Закарпаття, влаштував канал незаконного переправлення громадян через державний кордон.

Згідно з висвітленою схемою, переправники шукали клієнтів через соцмережі та спільних знайомих, доставляли їх до прикордоння і супроводжували до місць перетину кордону. Однак, під час одного з таких переїздів правоохоронні органи, в тому числі прикордонники та поліцейські, затримали організатора, який мав при собі значну суму грошей у розмірі $18 000 – "подяку" від двох клієнтів, що чекали своєї черги.

Після оголошення затримання організатора, водій автівки швидко висадив пасажирів посеред дороги та зіштовхнув легковик у кювет, намагаючись уникнути відповідальності. Потім він втік з місця події.

Наразі правоохоронці зумовлюють пошукові заходи з метою затримання водія та тривають слідчі дії щодо цього несподіваного інциденту.

На Закарпатті чоловік виманив у матері та дружини військовослужбовця понад 220 тис. гривень22.05.24, 15:14

Популярні

Новини по темі

Виявлено загрозу балістичних ракет у кількох областях

 • 20579 переглядiв

Тактична авіація противника діє в Азовському морі

 • 54790 переглядiв