vnochi-rosiyani-vdarili-raketami-po-kurakhovomu-ye-poraneni-ta-poshkodzhennya-donetska-ova

Вночі росіяни вдарили ракетами по Кураховому: є поранені та пошкодження – Донецька ОВА

 • 125383 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Внаслідок ракетної атаки армії рф на Курахове Донецької області у ніч на 22 вересня поранення отримали 15 людей, пошкоджені багатоповерхівки, повідомляє Донецька ОВА, пише УНН.

Цитата

«Вночі росіяни завдали двох ракетних ударів по Кураховому — поранили 15 цивільних, пошкодили 20 багатоповерхівок. Також у громаді пошкоджено медичний заклад у Гострому, обстріляно Острівське», - йдеться у повідомленні ОВА.

Доповнення

Напередодні зранку росіяни обстріляли відносно віддалене від фронту Родинське Покровської громади — пошкодили 16 будинків. Також під ударом тилова Удачненська громада — у Молодецькому поранено людину.

На Волноваському напрямку Вугледар зазнав двох авіаударів і 35 артобстрілів, під вогнем опинилась Новоукраїнка. У Зеленому Гаю Комарської громади поранено людину, пошкоджено приватний будинок і 7 багатоповерхівок.

На Донецькому напрямку, окрім Курахового, під постійними обстрілами були Красногорівка, Максимільянівка і Єлизаветівка Мар'їнської громади. На ранок росіяни тричі ударили по Авдіївці.

У Гродівській громаді обстріляні Прогрес, Вовче і Євгенівка.

На Горлівському напрямку у Торецьку було поранено одну людину, пошкоджено інфраструктурний об'єкт і 3 будинки, ще 1 будинок пошкоджено у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджено промислову будівлю.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 4 будинки у Званівці, у Лиманській громаді внаслідок обстрілів зайнялися дві пожежі.

Додамо

Всього за добу росіяни поранили 21 жителя Донеччини.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Голова МЗС Польщі зробив заяву про нинішню політику України

     • 671292 переглядiв

    В росії заявляють про збиття ракети і двох БПЛА над Кримом

     • 97044 переглядiв