vlada-provela-zakrytu-zustrich-iz-pidpryiemtsiamy-yaki-oburylysia-keisom-mazepy

Влада провела закриту зустріч із підприємцями, які обурилися кейсом Мазепи

 • 31695 переглядiв

Представники бізнесу і влади провели зустріч, під час якої обговорили питання тиску на бізнес.  Це сталося після арешту інвестиційного банкіра Ігоря Мазепи та обурення цим кейсом підприємців. Про зустріч розповів засновник інвестиційного холдингу EFI Group Ігор Ліскі, передає УНН.

Деталі

З хорошого: швидке реагування представників влади (голова ВР Руслан Стефанчук, перша віцепрем'єрка - міністерка економіки Юлія Свириденко та віцепрем'єр з цифрової трансформації Михайло Федоров). Нас уважно вислухали, і мені здалося, що почули!

написав він.

За його словами, на зустрічі звучало багато конструктивних пропозицій щодо зміни законодавства аж до радикальних кроків, "на які здатен доведений до відчаю бізнес".

Я особисто пропонував змінювати не законодавство, а сам підхід і ставлення до підприємців! Драматичні події в країні вимагають швидких змін у суспільному договорі, де правоохоронні органи виконуватимуть іншу функцію, не каральну... а ставлення до бізнесу, що створює робочі місця і платить податки, перетвориться на повагу

зазначив Ліскі.

Водночас вказав як негативний аспект зустрічі, що всі присутні від влади не мають реального впливу на силовиків.

Тому я дуже сподіваюся, що вони донесуть наші вимоги і пропозиції до президента, і будуть реальні зміни, а не спроба замовчування проблеми

підсумував бізнесмен.

ДБР про справу Мазепи: забудова земель Київської ГЕС може призвести до техногенної катастрофи22.01.24, 13:09

Лілія Подоляк

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    У Торонто чоловік у масці з мачете напав на людей

     • 24775 переглядiв

    США та Велика Британія завдали нових ударів по столиці Ємену

     • 22935 переглядiв